SSL suojattu yhteys tästä

Olen ollut MST-yhtiöiden asiakas aloitettuani yrittäjänä vuonna 2011. Varsinkin yrittäjyyteni alkutaipaleella minulla oli useita kysymyksiä taloushallinnon asioihin liittyen, joihin sain aina nopeasti apua MST-yhtiöiltä. Toimiva viestintä ja huolellisuus kirjanpitäjäni puolesta päästävät minut keskittymään siihen mitä osaan ja käyttämään kirjanpidollisiin asioihin minimaalisen ajan kuukausittain. Olen suositellut MST-yhtiöitä tuntemilleni yrittäjille ja aion tehdä niin myös jatkossa.


Jussi Ridanpää
Loop

MST-Yhtiöt on vastannut yritykseni kirjanpidosta ja laskutuksesta usean vuoden ajan. He ovat aina tehneet tarkkaa työtä ja myös toteuttaneet yritykselleni räätälöityjä erikoisratkaisuja pyynnöstäni. Olen suositellut MST:n kirjanpitopalveluita myös monille tutuilleni ja he ovat olleet erittäin tyytyväisiä, kuten myös minä.


Aku Lohimäki
Framea Helsinki

MST-yhtiö aloitti kirjanpitomme hoidon viime vuonna. He ovat helpottaneet toimistomme arkea huomattavasti, koska he hoitavat tehtävänsä nopeasti, tehokkaasti ja mutkattomasti. He panostavat palveluun ja ovat räätälöineet juuri meidän tarpeisiin sopivan kirjanpitopalvelun.


Noona Koskivirta
Tmi Noona Koskivirta

Suosittelen lämpimästi MST-Yhtiöt Oy:tä. Hommat hoituvat täsmällisesti, tarkasti ja ajallaan. Aina olen saanut apua ja neuvoja kysyttäessä. Kahta en vaihtaisi... - ja toinen niistä on kirjanpitäjäni.

Uudenmaan LVI-Huolto Oy on ollut MST-Yhtiöiden asiakas noin viisi vuotta. Olen ollut tyytyväinen MST-yhtiöiden kirjanpitoon ja laskutukseen. Yritykseni liiketoiminnan pyörittämistä helpottaa kun ei tarvitse miettiä mitään muuta kuin ns. oman alan töitä.


Sirkku Toijanaho
Private Connexion

Yrityksemme on ollut MST-Yhtiöiden asiakkaana vuodesta 2006 lähtien. Erityisen tyytyväisiä olemme olleet kuukausittaiseen raportointiin, maltillisiin hintoihin, yhteydenpidon toimivuuteen selkokielellä niin sähköpostitse kuin puhelimitse. Voin vilpittömästi suositella niin aloittelevalle pienyrittäjälle kuin jo pitempään toimineelle yritykselle.


Niko Lamberg
Apogee Oy

Siirsimme kirjanpitomme noin vuosi sitten MST-Yhtiöiden hoidettavaksi. Olemme olleet palveluun erittäin tyytyväisiä. Asiat hoituvat ajallaan ja yhteydenottoihin vastataan nopeasti. Myös laskutus pysyy sovitulla tasolla selkeän ja järkevän hinnoilttelumallin ansiosta.